Opinió

 

<45/73>

Diego Gómez

26.01.2013

Diego Gómez: 'Amb quins diners?'

Ara volen fer un enorme centre comercial a Paterna, sí. Però… Amb quins diners? Amb els diners que guanyarà la Generalitat com a propietària del València CF? Clar, és que és absurd! Ara volen tornar a la política de balafiament de recursos i de grans esdeveniments que ens en han portat a la situació actual de desfeta econòmica en tots els nivells. És increïble que es continue pensant així i que es vulga fer una mena d'Eurovegas aquí i ara.


I tot això quan la Generalitat deu setanta mil beques de menjador escolar a les criatures; quan deu qui sap quants diners de la dependència a discapacitats; o quan deu infinitat de diners als ajuntaments, que han de pagar totes les despeses de les residències de majors i dels col·legis infantils. És a dir, quan estem hipotecant el futur del país, a aquesta gent no se acudeix altra cosa que tornar organitzar grans saraus, grans esdeveniments, muntar macrocentres comercials, portar la Fórmula I a l'aeroport de Castelló i coses d'eixe estil. I en conseqüència, nosaltres què? Nosaltres pensem que no som d'eixe món, com deia Raimon.


En algun moment la gent s'ha de cansar d'aquestes actuacions i ha d'eixir de nou, com diu Ovidi, la fera ferotge. La gent s'ha d'adonar que ja està bé d'aquesta gent que no té altra  comportament que el d'enriquir-se i balafiar els recursos de totes les persones que viuen una situació tan complicada com la que viu, realitat, tot el poble valencià. Hem de dir prou.



Diego Gómez


(Comentari recollit via telefònica per la redacció de VilaWeb)

Editorial