08.06.2022 - 09:55
|
Actualització: 08.06.2022 - 10:01
Barcelona compta des d’avui amb nou restaurant. És el Compartir Barcelona, dels xefs Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, que operen sota el grup empresarial CXC. Segons l’equip, l’establiment seguirà la mateixa filosofia que Compartir Cadaqués, que enguany celebra el desè aniversari. Es tracta del segon restaurant que CXC obre a Barcelona, després que el desembre de 2014 impulsés Disfrutar.
Per a dur a terme el nou projecte, CXC han comptat amb la participació de Nil Dulcet, que serà el director del restaurant. Dulcet va formar part de l’equip de cuina de Compartir Cadaqués des dels inicis, i més tard, va ser el primer cap de cuina de Disfrutar Barcelona. Pels quatre, el lloc més idoni per impulsar el nou Compartir havia de ser Barcelona, i està ubicat a carrer València, 255, molt a prop de Disfrutar.
Es tracta d’un local lluminós, que ha comptat amb el disseny de El Equipo Creativo, estudi d’interiorisme amb el qual ja van treballar per impulsar Disfrutar i que ara han volgut recrear part de l’esperit de Cadaqués, però interpretat des d’una perspectiva més urbana i contemporània.
A Compartir Barcelona, l’oferta gastronòmica serà a la carta i per a compartir. Els xefs destaquen que serà una proposta moderna, de producte amb arrels tradicionals, seguint la filosofia de Compartir Cadaqués, “però no serà una rèplica, seguirà el mateix estil i oferirà una oferta diferent”, comenten. El local obrirà de dimecres a diumenge, tant per a dinar com per a sopar, i el preu per persona rondarà al voltant dels 50 euros.