21.09.2019 - 21:50
|
Actualització: 22.09.2019 - 11:32
Ingredients:
(per a quatre persones)
8 xampinyons grans
150 g de carn de vedella picada
150 g de carn de porc picat
1 ou
sal, farina, oli
all i julivert
formatge ratllat
ratlladura de gingebre
pebrot escalivat
cebollí picat
Elaboració:
Netegem els xampinyons amb aigua i unes gotes de llimona, en traiem el peu i els pelem. Els deixem escórrer cap per avall.
Mentrestant, salpebrem la carn picada, li afegim un ou, farina, all i julivert i una mica de gingebre ratllat. Si en guardem l’arrel al congelador en una carmanyola, és fàcil de ratllar quan cal i es conserva més temps. Es barreja tot ben barrejat i amb les mans es fan vuit mandonguilles, que passem per farina blanca i fregim.
Salpebrem els xampinyons per dintre, amb una mica d’oli, posem la mandonguilla fregida al damunt i una mica de formatge ratllat. Ho enfornem uns deu minuts a 180°.
Al moment de servir a sobre de cada xampinyó hi posarem farcit una tireta de pebrot vermell i una mica de cebollí picat.