23.02.2019 - 22:00
|
Actualització: 23.02.2019 - 22:39
Ingredients:
1 coliflor petita blanca
1 coliflor petita verda
1 bròquil petit
1 carbassó
2 patates
2 pastanagues
Elaboració:
Tallem la coliflor i el bròquil a floretes. Fem a trossos les patates, i el carbassó amb pell i les pastanagues a rodanxes.
En una olla amb sal, posem l’aparell del vapor i a dins col·loquem les verduretes salades, una mica d’aigua, les tapem i les deixem bullir deu minuts. Han de quedar al dente. Les esquitxem amb aigua freda per parar el bull i que quedin més verdes.
Les podem acompanyar amb un raig d’oli d’oliva bo. També us proposem una maonesa sense ou: en un bol posem una tassa de gira-sol, tres cullerades de llet i una molla de pa mullat amb vinagre. Sal i pebre. Ho passem tot pel túrmix. Queda una maionesa una mica més líquida, adequada per a aquelles persones que no mengen ou.