Un ‘Ted Talk’ amb accent català

  • L'Internauta entrevista aquesta setmana l'emprenedora Patricia Caicedo, fundadora del cicle EYECatalunya

VilaWeb

Redacció

19.04.2015 - 06:00
Actualització: 27.07.2015 - 12:57

Patricia Caicedo feia de metgessa a la seva Colòmbia natal. Però fa setze anys va travessar l’Atlàntic i es va establir a Barcelona, on, aprofitant el canvi de riba, també va fer un canvi de vida: hi va començar una reeixida carrera musical com a soprano i musicòloga. No li va ésser gens fàcil, però amb ganes i empenta se’n va sortir molt bé. Amb la intenció d’homenatjar la gent emprenedora i d’ajudar la gent creativa o amb idees innovadores, l’any passat va començar una nova etapa, la d’organitzadora i presentadora d’EYEcatalunya, una mena de ‘Ted Talk‘ a la catalana. ‘Però amb algunes grans diferències’, s’afanya a remarcar Caicedo. Efectivament, en aquest cicle mensual de conferències sobre creadors a Catalunya de diferents àrees de la creació (art, ciència, societat, tecnologia…) hi ha menys escenificació que la famosa iniciativa nord-americana i molta més interacció amb el públic. A través d’aquesta plataforma amb un fort component tecnològic, vol promoure localment i internacionalment els creadors més innovadors de Catalunya, a raó de tres convidats cada mes. Els que passaran per la sessió vinent, el 21 d’abril al vespre, són l’artista interdisciplinari Luiz Simoes, la fotògrafa Cecilia Gomez-Engles i Marc Guerrero, director del Recinte de Sant Pau, el magnífic espai on es farà la conferència.

· Podeu escoltar el programa en format mp3.

· També a través d’algunes ràdios locals i des de la Xarxa.

· Podeu descarregar el podcast de ‘L’internauta‘ des de VilaWeb o de l’iTunes.

· ‘L’internauta‘ també s’emet pel Punt Avui TV, cada diumenge a les tres de la tarda.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor