14.05.2016 - 02:00
El Tapantoni és l’esdeveniment estrella del barri de Sant Antoni de Barcelona. Fins al 19 de maig els comerciants munten una ruta gastronòmica, que ofereix per primer cop propostes culinàries pensades especialment per al públic infantil.
Només cal un mapa desplegable del barri amb els bars i restaurants participants i les tapes que ofereixen per cruspir-se Sant Antoni. Una cinquantena d’establiments oferiran una ració i una beguda. Divuit dels locals tindran, a més a més, de la tapa habitual, una de pensada per a nenes i nens.
Entre els locals participants destaca La Terrassa de l’Aiguajoc, on fan una croqueta de ‘roast beef’ per als grans i aletes de pollastre rostides per als petits. També treuen pit els de El Caliu amb un caneló de ‘ricota‘ i una minihambruguesa amb formatge. 24 Fotogramas concursa amb un ‘montadito’ mexicà en la categoria adulta i amb una pizzeta quatre formatges a la categoria infantil. I, els de Terra Mar arrisquen amb un ‘risotto’ de pollastre amb verdures.
L’objectiu del Tapantoni 2016 és que tota la família pugui gaudir descobrint l’oferta comercial i gastronòmica del barri. Per això, arrodoneix la ruta amb dos concursos. D’una banda els clients poden votar l’establiment que els ha ofert la millor tapa i se sortejarà un sopar per a dues persones al local triat. De l’altra, els infants participants tenen la possibilitat de dibuixar una tapa i l’artista guanyador podrà passar una setmana al casal d’estiu de l’acadèmia d’anglès Kids&Us.