26.11.2016 - 11:26
Ingredients:
1 col verda arrissada
4 patates
1 tall de cansalada viada
250 g de camagrocs
1 botifarra de perol
4 alls
sal i pebre negre
Elaboració:
Bullim la col i la patata, fetes a trossos, fins que siguin ben toves. Agafem una paella, amb una mica d’oli i hi fregim la cansalada, a trossets petits. Reservem la cansalada i a la mateixa paella hi passem una mica la botifarra a rodanxes. També la retirem. Sofregim els alls a trossets i els camagrocs ben nets, fins que hagin perdut l’aigua. Si fa falta, hi afegim una mica més d’oli. Ho reservem.
Posem la col i la patata a la paella, aixafades al gust de cadascú. Hi afegim els bolets, els alls, la cansalada, i deixem que s’enrosseixi. Li donem forma de truita. Un cop feta, la servim amb les rodanxes de botifarra per sobre.