Torrada de foie amb poma caramel·litzada

  • Per Cap d’Any, Neus Cuscó ens fa un requisit

VilaWeb
Neus Cuscó
30.12.2017 - 22:00

Ingredients:
(per a 4 persones)
—4 llesques de pa torrat
—2 pomes Golden
—4 trossos de foie d’ànec de 2 centímetres de gruix
—1 culleradeta de sucre roig
—oli, mantega, sal, pebre negre
—unes puntes de porro per a decorar
—1 mica de reducció de Pedro Ximénez

Elaboració:
Tallem les pomes sense la pell a quadrets petits. Les posem a la paella amb oli i mantega (meitat i meitat) i les fem coure. Quan la poma sigui transparent, afegim la culleradeta de sucre roig per a caramel·litzar-la. La reservem.

Mentrestant, agafem el porro, el tallem a filets ben prims i el deixem una estona amb aigua freda. L’escorrem, l’assequem amb un paper de cuina i el fregim amb oli ben calent, perquè quedi cruixent.

Just abans de servir el plat: agafem una paella ben calenta i marquem el foie, primer per una banda i després per l’altra.

Per muntar el plat: agafem una torrada i la untem amb la poma caramel·litzada. A sobre hi posem el tall de foie i finalment el porro cruixent. Acabem el plat amb uns filets de reducció de Pedro Ximénez.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor