Tennis.- Nadal tornarà a provar d’assaltar el número 1 de l’ATP a Cincinatti

• El tennista mallorquí Rafa Nadal, que continua segon, tornarà aquesta setmana a provar d'assaltar el número u de la classificació de l'ATP, que conserva el britànic Andy Murray, amb 7.750 punts, en el torneig de Cincinnati després de l'oportunitat que va perdre a Mont-real.

VilaWeb
Redacció
14.08.2017 - 11:49

MADRID, 14 (EUROPA PRESS)

El tennista mallorquí Rafa Nadal, que continua segon, tornarà aquesta setmana a provar d’assaltar el número u de la classificació de l’ATP, que conserva el britànic Andy Murray, amb 7.750 punts, en el torneig de Cincinnati després de l’oportunitat que va perdre a Mont-real.

Rafa Nadal no va poder aprofitar l’opció de recuperar el tron mundial en perdre contra el canadenc Denis Shapovalov en els vuitens de final del sisè Masters 1.000 de la temporada, mentre que Roger Federer, que és tercer, va veure frustrada la seva ratxa en la final davant l’alemany Alexander Zverev, l’únic ‘top ten’ de la llista que millora, de la vuitena a la setena plaça.

Tant Rafa Nadal com Roger Federer podrien desbancar Murray a Cincinnati, torneig en el qual no participarà Andy Murray per una lesió al maluc. L’escocès no juga des que va ser eliminat en els quarts de final de Wimbledon, tercer ‘gran’ del curs.

D’altra banda, Roberto Bautista és el segon espanyol en la classificació i ascendeix del setzè al catorzè lloc després d’arribar als quarts de final de Mont-real. Pablo Carreño, que passa del 15 al 17, és l’altre jugador nacional que figura entre els 20 millors del rànquing mundial.

La relació de l”Armada’ que entra entre els 100 primers són Albert Ramos (24), David Ferrer (31), Feliciano López (34), Fernando Verdasco (40) i Nicolás Almagro (91).