25.11.2023 - 12:30
|
Actualització: 25.11.2023 - 13:00
Nota als lectors: una primera versió d’aquesta notícia afirmava que Redondo era cap de cuina del Celler de Can Roca. Tot i que Redondo va exercir aquest càrrec durant nou anys, en el moment de l’accident treballava com a cap de cuina del restaurant Can Roca, no pas del Celler de Can Roca. Demanem disculpes als lectors per l’errada.
El cap de cuina del restaurant Can Roca, Dani Redondo Cuevas, va morir ahir a la tarda en un accident de trànsit a la AP-7, segons que ha informat avui el sommelier Josep Roca a Instagram.
View this post on Instagram
Redondo, de quaranta-sis anys, també va ser cap de cuina del Celler de Can Roca durant nou anys. Després va viatjar a São Paulo, on va impulsar el Maní, un restaurant que Roca ha descrit com “d’excel·lència i de referència”, i que se situa entre els quatre millors de l’Amèrica Llatina. Amb els anys, va tornar a Girona, on es va incorporar com a cap de cuina a Can Roca, restaurant on havia començat la seva carrera a tan sols quinze anys.
“Els dissabtes ens cuinava amor en família”, ha escrit a Instagram Josep Roca. I ha afegit que Redondo “havia nascut per a cuinar” i “ajuntar a taula els germans i els pares amb una cuina delicada”.