Seitons arrebossats

  • Un plat senzill de fer i molt gustós

VilaWeb

Neus Cuscó

30.11.2019 - 21:50

Ingredients:
800 g de seitons
2 grans d’all
1 ou
farina
sal, oli d’oliva
1 cullerada de vinagre de Xerès
Verdura variada per a acompanyar

Elaboració:
Traiem els caps i les espines dels seitons, els rentem bé i els deixem cinc minuts en aigua freda perquè perdin la sang.

Els salem i per sobre hi tirem un raig de vinagre.

En una paella, amb oli abundant, posem els grans d’all tallats a làmines. Els traiem abans no es cremin.

Preparem un plat amb farina blanca i un altre amb un ou batut.

Enfarinem els seitons, oberts com un llibre, i després els passem per l’ou. Els fregim amb oli ben calent. És un moment. I els escorrem amb paper de cuina.

Mentrestant, fem unes verduretes al vapor pera  acompanyar el plat. Hi tirem per sobre els alls fregits. I ja podem portar el plat a taula.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor