La segona millor pizzeria del món és a Barcelona: Sartoria Panatieri

  • La pizzeria obté el segon lloc en el rànquing italià The Best Pizza Award 2024

VilaWeb
ACN
01.10.2024 - 16:10
Actualització: 02.10.2024 - 13:13

La pizzeria Sartoria Panatieri de Barcelona ha aconseguit el segon lloc del rànquing italià The Best Pizza Award 2024 –que distingeix les cent millors pizzeries del món– a la cerimònia que s’ha fet a l’Spazio Antologico de Milà. L’any passat la pizzeria barcelonina va obtenir el tercer lloc d’aquesta classificació. A més, va obtenir el guardó de millor pizzeria d’Europa fora d’Itàlia, segons la guia 50 Top Pizza Europe. En aquesta guia, enguany ha estat segona.

El primer premi de The Best Pizza Award se l’ha endut, per quart any consecutiu, el mestre pizzer de Pepe in Grani, a Caiazzo (Itàlia), Franco Pepe. Per una altra banda, els artífexs de la pizzeria barcelonina, Rafa Panatieri i Jorge Sastre, també han aconseguit el premi The Best Pizza Margherita. Completa el podi Simone Padoan, fundador de I Tigli, a San Bonifacio (Itàlia).

Entre les cent pizzeries destacades per la llista n’hi apareixen dues més del país. Al número 66, la pizzeria de Girona Gasparic, amb Eloi Torrent. I al 89, el local de Sabadell Il figlio di Emiliano, amb Eric Ayala.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor