26.09.2023 - 16:12
|
Actualització: 26.09.2023 - 21:58
Secret ibèric i mitjana de vedella imprès en 3D, un substitut de la sal baix en sodi o ventoses especials per a manipular ous i fruita són alguns dels productes que s’han presentat a la fira Alimentària FoodTech, que ha començat avui al recinte de Fira Gran Via de Barcelona.
El saló comptarà amb més de tres-cents setanta expositors i mil marques de maquinària, equipaments i ingredients per a la indústria alimentària. “Es tracta d’una fira de negocis. Un 95% de les empreses porten aquí els seus productes i busquen compradors. I un 97% dels visitants són propietaris d’empreses alimentàries, equips tècnics o de compres”, ha explicat el director del saló, Ricardo Márquez.
La companyia tecnològica Cocuss ha presentat secret ibèric i mitjana de vedella generat amb impressora 3D. També ha cridat l’atenció entre els assistents el NutraSal, un substitut de la sal per a condimentar àpats que és baix en sodi i, per tant, més saludable.
S’esperen uns vint mil visitants en els quatre dies d’una fira, on es presentaran les últimes novetats en robòtica, maquinària i ingredients.