La tenista Sara Sorribes suma la quarta medalla catalana dels jocs en el torneig femení de dobles

• Ha guanyat el bronze fent parella amb la jugadora nascuda a Moldàvia, Cristina Bucsa

Pere Millan Roca
04.08.2024 - 14:15
Actualització: 04.08.2024 - 14:41

La tenista de la Vall d’Uixó (Plana Baixa), Sara Sorribes, ha aconseguit la medalla de bronze en la modalitat de dobles del torneig femení de tenis dels Jocs Olímpics de París 2024. Ha competit fent parella amb la jugadora nascuda a Moldàvia, Cristina Bucsa. En el partit pel bronze, s’han imposat a la parella de la República Txeca, formada per Karolina Muchova i Linda Noskova, per un contundent doble 6-2.

La parella Sorribes-Bucsa es va formar fa només un parell de mesos i d’ençà de llavors ha estat gairebé imparable. De fet, en la seva trajectòria plegades, només han perdut el duel de semifinals contra la parella de la delegació neutral formada per Diana Shnaider i Mirra Andreeva.

Amb la medalla de Sorribes, els atletes catalans sumen quatre medalles als jocs. La primera, d’or, fou per a Theo Forner –que juga a l’USAP i és originari de l’Espirà de l’Aglí (Rosselló)–, que juntament amb l’equip francès es proclamà campió de la final de rugbi de set després de derrotar les Fiji a la final per un resultat de 28 a 7. La segona medalla, de bronze, la guanyà el piragüista basco-català Pau Echaniz, que tot i haver accedit a la final de la modalitat de K1 de piragüisme en eslàlom com a dotzè aconseguí d’acabar tercer a la cursa. La tercera va ser per al maresmenc Florian Trittel, que va guanyar la medalla d’or en la classe 49er de vela, en tàndem del santanderí Diego Botín.