09.10.2016 - 02:00
El Cavatast, la fira de degustació de caves i gastronomia de Sant Sadurní D’Anoia, enguany celebra el 20è aniversari. A la mostra hi participen gairebé una cinquantena d’elaboradors de cava i també diverses empreses de restauració, xarcuteria, pastisseria i xocolata. Dins el Cavatast, que avui viu l’últim dia, també es fan activitats paral·leles com ara visites al CIC Fassina i a cellers i caves de la vila. Enguany, aquest celler es converteix en un punt neuràlgic d’activitats de tot tipus des de maridatges i tastos tècnics fins a tallers especialitzats i altres activitats promocionals.
El Cavatast és un punt de trobada anual on els amants del cava passegen per la fira, copa en mà, gaudint dels diferents caves i de les delicioses propostes culinàries que es presenten. Tasten productes nous i en coneixen d’altres, però sobretot, viuen l’esperit festiu que la fira transmet. Avui es podran tastar diversos maridatges de cava amb formatge, paté, productes de proximitat… També hi haurà tastos guiats de diversos tipus de cava i tallers per la mainada, com ara un concurs de pintura amb vi i cava.