Sagardi desembarca a Eivissa amb un restaurant

  • Grup Sagardi ha obert Sagardi Cocineros Vascos, un restaurant en el port vell de la capital amb el qual portarà a Balears la gastronomia basca.

VilaWeb
Redacció
29.05.2017 - 12:39

BARCELONA, 29 (EUROPA PRESS)

Grup Sagardi ha obert Sagardi Cocineros Vascos, un restaurant en el port vell de la capital amb el qual portarà a Balears la gastronomia basca.

Segons ha informat en un comunicat aquest dilluns, amb aquesta nova obertura el grup continua un ambiciós pla d’expansió i internacionalització després d’instal·lar-se a Londres i Ciutat de Mèxic.

El nou restaurant d’Eivissa ofereix peixos de llotja i una selecció de les millors carns vermelles, com l’autèntic txuletón basc, rostides a la graella tradicional, i una selecció de les millors especialitzades basques.

Actualment, Grup Sagardi compta amb 32 establiments –30 restaurants, una carnisseria amb espai degustació i dos hotels i una línia de càtering– a nivell nacional i internacional.

A Espanya té restaurants a Barcelona, València, Sevilla i Madrid, mentre que a nivell internacional Ciutat de Mèxic i Londres se sumen a Buenos Aires (Argentina) i Porto (Portugal).

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor