Recepta: Torró de xocolata

  • Per Nadal i Sant Esteve, per llepar-se'n els dits

VilaWeb
Neus Cuscó
22.12.2018 - 22:00
Actualització: 22.12.2018 - 22:15

Ingredients:
1 rajola de xocolata i mitja de postres sense llet
25 g de sucre de glassa
25 g de mantega pomada
1 grapat d’ametlles torrades
2 rodanxes de taronja confitada

Elaboració:
Desfem la xocolata al microones amb una mica de mantega, durant dos minuts. Traiem la xocolata i la remenem fins que quedi fina. Hi afegim les ametlles picades i la taronja confitada tallada a trossets petits. Posem la pasta en un motlle especial per a fer torrons o en una glaçonera de les antigues folrada amb paper film. Deixem el motlle a la nevera d’un dia per l’altre, perquè qualli. El desemmotllem i el guarnim amb fruits secs (avellanes, ametlles, nous), taronja confitada o el que es vulgui. L’acabem pintant per sobre amb una mica de gelatina de poma. Si us agrada el Cointreau, en podeu posar una mica a la pasta, el torró tindrà un gust una mica més sofisticat.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor