Recepta: Tomàquets farcits

  • Per a un dinar o sopar d’estiu per compartir amb amics

VilaWeb
Neus Cuscó
30.06.2018 - 22:00

Ingredients:
(per a quatre persones)

4 tomàquets de la varietat Rosa de la Reina
1 pot de tonyina de 250 g
1 pot de filets d’anxoves
2 cullerades de maonesa
sal, pebre
julivert picat
un raig de llimona
un grapat d’olives negres
una mica d’olivada
enciam variat

Elaboració:
Tallem la tapa de sobre els tomàquets. Els buidem i els deixem escórrer.

En un bol, posem la polpa del tomàquet a trossos, la tonyina esmicolada, una mica de julivert picat, un raig de llimona, pebre negre i les puntes d’anxoves ben picades. Ho barregem tot ajudats per un parell de cullerades de maonesa.

Amb aquesta pasta farcim els tomàquets. A sobre hi posem un enreixat de quatre filets d’anxova. I al mig, una mica d’olivada i una oliva per decorar.

Acompanyem els tomàquets amb una mica d’enciam variat, que amanim amb crema de vinagre de Mòdena.

Tomàquets farcits

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor