30.06.2018 - 22:00
Ingredients:
(per a quatre persones)
4 tomàquets de la varietat Rosa de la Reina
1 pot de tonyina de 250 g
1 pot de filets d’anxoves
2 cullerades de maonesa
sal, pebre
julivert picat
un raig de llimona
un grapat d’olives negres
una mica d’olivada
enciam variat
Elaboració:
Tallem la tapa de sobre els tomàquets. Els buidem i els deixem escórrer.
En un bol, posem la polpa del tomàquet a trossos, la tonyina esmicolada, una mica de julivert picat, un raig de llimona, pebre negre i les puntes d’anxoves ben picades. Ho barregem tot ajudats per un parell de cullerades de maonesa.
Amb aquesta pasta farcim els tomàquets. A sobre hi posem un enreixat de quatre filets d’anxova. I al mig, una mica d’olivada i una oliva per decorar.
Acompanyem els tomàquets amb una mica d’enciam variat, que amanim amb crema de vinagre de Mòdena.