Recepta: Tàrtar de salmó i alvocat

  • És un plat fàcil de fer i molt adequat per a aquesta època de revetlles

VilaWeb

Neus Cuscó

15.06.2019 - 21:50
Actualització: 15.06.2019 - 22:03

Ingredients:
(per a quatre persones)

400 g de salmó fumat
4 alvocats
1 ceba tendra
1 grapat de cogombrets en vinagre
suc d’una llimona
pebre negre
1 culleradeta de cafè de mostassa
2 cullerades d’oli d’oliva
sal
formatge parmesà
germinats per a decorar
mantega i torradetes per a acompanyar

Elaboració:
En un bol hi posem els cogombrets a trossets petits, el suc de mitja llimona, la ceba tendra picada, el pebre negre, la sal, la culleradeta de mostassa i dues cullerades d’oli d’oliva. Ho barregem tot. Després hi afegim el salmó fumat a talls petits. Ho tornem a remenar i ho deixem reposar cinc minuts.

Muntem els plats: en un motlle col·loquem el salmó amanit abans. El premem. A sobre hi posem l’alvocat també a trossets petits. Hi tirem una mica de pebre. Podem fer un guarniment amb formatge parmesà: posem una mica de parmesà entre dos papers d’anar al forn i l’enfornem dos minuts o tres. Amb aquesta peça decorem el plat, juntament amb els germinats. L’acompanyem amb unes torradetes amb una mica de mantega.

 

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor