Recepta: Salsitxes amb castanyes

  • Una manera de cuinar aquesta fruita, que és una icona tardoral

VilaWeb
Neus Cuscó
20.10.2018 - 22:00

Ingredients:
400g de salsitxes
400g de castanyes
1 got de vi blanc
50g de mantega
oli d’oliva
sal
nou moscada
1 fulleta de llorer
pebre negre

Elaboració:
Fem un tall a les castanyes i les deixem en remull uns vint minuts. Després, les posem al microones un parell de minuts, per treure les dues pells de la castanya amb més facilitat. Un cop netes, les fem bullir amb aigua, mitja hora, fins que siguin toves.

Posem una cassola al foc amb un raig d’oli i la mantega. Després posem les salsitxes a la cassola (si es posen en fred, no es rebenten). Les enrossim i les reservem.

Posem les castanyes bullides dins la cassola. Tirem el vi blanc amb una mica de llorer, nou moscada i tornem a posar les salsitxes. Que facin xup-xup una estona, fins que la salsa quedi una mica espessa.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor