Recepta: raviolis de verdures amb verduretes i salsa de formatge

  • Una recepta fàcil i gustosa del receptari de Neus Cuscó

VilaWeb
Neus Cuscó
09.02.2019 - 21:50
Actualització: 09.02.2019 - 23:43

Ingredients:
(per a 4 persones)
2 paquets de raviolis de verdures
1 carabassó petit
2 pastanagues petites
200 g d’estirabecs
100 g de formatge cremós
1 got petit de llet
2 alls
pebre negre
oli, sal, julivert i cibulet

Elaboració:
Bullim els raviolis frescs amb aigua abundant i sal, de tres a quatre minuts. Els escorrem amb compte.

En una paella amb oli sofregim els alls picats, amb una mica de julivert també picat. Hi afegim la crema de formatge a la paella, l’aixafem i la diluïm amb una mica de llet. La salpebrem.

Mentrestant, hem cuit les verduretes al vapor uns sis minuts, tallades a bastonets petits.

Muntem el plat: sis raviolis per cap, a un costat les verduretes al vapor i per sobre la salsa de formatge.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor