14.07.2018 - 22:00
Ingredients:
(per a 4 persones)
400 g de rap fet a medallons
250 g de salsa de tomàquet
40 g de mantega
1 ou
1 cullerada de vinagre
pa ratllat
farina
1 pebrot
1 albergínia
1 ceba
Elaboració:
Salem els medallons de rap i els hi posem una mica de suc de llimona. Els enfarinem, els passem per la clara d’ou i finalment per pa ratllat. Els fregim a la paella amb oli calent.
En un cassó, posem la salsa de tomàquet, afegim la mantega, el rovell de l’ou i la cullerada de vinagre (al gust de cadascú). A foc lent, remenem o batem l’ou perquè es cogui. La salsa no ha d’arribar a bullir.
Escalivem el pebrot vermell, l’albergínia i la ceba tendra. Un cop cuites les verdures, les pelem i les fem a trossets petits. Les amanim amb oli i sal. Reservem.
Per a emplatar: posem els medallons al mig, la salsa en un cantó i l’escalivada en l’altre.
La salsa que queda, la col·loquem en una salsera a banda, per si algú vol repetir.