Recepta: Rap arrebossat amb salsa i escalivada

  • Una nova proposta de la cuina de la Neus

VilaWeb
Neus Cuscó
14.07.2018 - 22:00

Ingredients:
(per a 4 persones)
400 g de rap fet a medallons
250 g de salsa de tomàquet
40 g de mantega
1 ou
1 cullerada de vinagre
pa ratllat
farina
1 pebrot
1 albergínia
1 ceba

Elaboració:
Salem els medallons de rap i els hi posem una mica de suc de llimona. Els enfarinem, els passem per la clara d’ou i finalment per pa ratllat. Els fregim a la paella amb oli calent.

En un cassó, posem la salsa de tomàquet, afegim la mantega, el rovell de l’ou i la cullerada de vinagre (al gust de cadascú). A foc lent, remenem o batem l’ou perquè es cogui. La salsa no ha d’arribar a bullir.

Escalivem el pebrot vermell, l’albergínia i la ceba tendra. Un cop cuites les verdures, les pelem i les fem a trossets petits. Les amanim amb oli i sal. Reservem.

Per a emplatar: posem els medallons al mig, la salsa en un cantó i l’escalivada en l’altre.

La salsa que queda, la col·loquem en una salsera a banda, per si algú vol repetir.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor