Recepta: Rap amb patates

  • Un plat senzill, que no embafa ni cansa

VilaWeb
Neus Cuscó
28.09.2019 - 21:50
Actualització: 28.09.2019 - 21:57

Ingredients:
(per a quatre persones)
8 talls de rap
4 patates grosses
1/4 de quilo de pèsols (quan és el temps)
4 cebes mitjanes
4 tomàquets
4 alls
una mica de julivert
sal, pebre negre i vermell
aigua i oli d’oliva

Elaboració:
En una cassola posem dos dits d’aigua amb els alls a trossets, les patates a trossos i les cebes també tallades. Ho fem bullir uns deu minuts a foc baix.

Hi afegim els pèsols, els talls de rap a rodanxes i els tomàquets sencers. Ho salpebrem i hi afegim un bon raig d’oli.

Ho fem bullir a foc lent uns deu minuts més, fins que el rap sigui cuit.

Aquesta recepta també es pot fer amb lluç o un altre tipus de peix blanc.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor