Recepta: quiche d’espinacs amb pinyons

  • Una nova recepta de La cuina de la Neus

VilaWeb
Neus Cuscó
09.03.2019 - 21:50

Ingredients:
1 làmina de pasta brisa rodona
1 porro
3 ous
1 manat d’espinacs frescos
100 g de pernil dolç tallat a daus
200 g de llet
sal, pebre
25 g de pinyons

Elaboració:

Bullim una mica els espinacs, els escorrem i els reservem.

Posem una mica d’oli en una paella i sofregim el porro a trossets petits.

A la mateixa paella, hi afegim els daus de pernil dolç i ho salpebrem. Apaguem el foc i hi afegim els ous batuts i la llet.

Untem amb mantega un motlle rodó i hi posem la pasta brisa. Prisem amb els dits el contorn de la base i en retallem allò que sobri. Punxem la pasta amb una forquilla i hi col·loquem els ingredients.

Preescalfem el forn a 200°C i enfornem la quiche uns vint minuts. A la meitat de la cocció, tirem un grapadet de pinyons pel damunt. Si agrada, també s’hi pot posar formatge ratllat pel damunt.

 

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor