09.03.2019 - 21:50
Ingredients:
1 làmina de pasta brisa rodona
1 porro
3 ous
1 manat d’espinacs frescos
100 g de pernil dolç tallat a daus
200 g de llet
sal, pebre
25 g de pinyons
Elaboració:
Bullim una mica els espinacs, els escorrem i els reservem.
Posem una mica d’oli en una paella i sofregim el porro a trossets petits.
A la mateixa paella, hi afegim els daus de pernil dolç i ho salpebrem. Apaguem el foc i hi afegim els ous batuts i la llet.
Untem amb mantega un motlle rodó i hi posem la pasta brisa. Prisem amb els dits el contorn de la base i en retallem allò que sobri. Punxem la pasta amb una forquilla i hi col·loquem els ingredients.
Preescalfem el forn a 200°C i enfornem la quiche uns vint minuts. A la meitat de la cocció, tirem un grapadet de pinyons pel damunt. Si agrada, també s’hi pot posar formatge ratllat pel damunt.