Recepta: Pomes farcides al forn

  • Unes postres reconfortants i energètiques

VilaWeb

Neus Cuscó

08.02.2020 - 21:50

Ingredients:
(per a 4 persones)
4 pomes Golden
50 g de mantega
100 g de sucre roig
1 copeta de conyac
50 g d’avellanes, nou i ametlles torrades
2 cullerades de melmelada
un got d’aigua

Elaboració:
Tallem la part de dalt de les pomes i en buidem el cor.

Les enfornem en una plata d’anar al forn.

Farcim cadascuna amb una mica de mantega, un grapat de fruits secs una mica picats, una mica de conyac i una cullerada de sucre roig. Les tapem amb la part de dalt.

Afegim un got d’aigua a la safata.

Les enfornem uns tres quarts d’hora, a 180°. Si cal, hi afegim una mica més d’aigua.

Les traiem de la safata. El suc que resta el barregem amb un parell de cullerades de melmelada (la que tinguem). I la tirem per sobre de les pomes.

Quan siguin fredes, ja les podrem servir, tot i que hi ha qui se les prefereix menjar tèbies.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor