08.02.2020 - 21:50
Ingredients:
(per a 4 persones)
4 pomes Golden
50 g de mantega
100 g de sucre roig
1 copeta de conyac
50 g d’avellanes, nou i ametlles torrades
2 cullerades de melmelada
un got d’aigua
Elaboració:
Tallem la part de dalt de les pomes i en buidem el cor.
Les enfornem en una plata d’anar al forn.
Farcim cadascuna amb una mica de mantega, un grapat de fruits secs una mica picats, una mica de conyac i una cullerada de sucre roig. Les tapem amb la part de dalt.
Afegim un got d’aigua a la safata.
Les enfornem uns tres quarts d’hora, a 180°. Si cal, hi afegim una mica més d’aigua.
Les traiem de la safata. El suc que resta el barregem amb un parell de cullerades de melmelada (la que tinguem). I la tirem per sobre de les pomes.
Quan siguin fredes, ja les podrem servir, tot i que hi ha qui se les prefereix menjar tèbies.