Recepta: pollastre rostit amb ceps

  • Un plat que es pot fer d’un dia per a l’altre

VilaWeb
Neus Cuscó
22.02.2020 - 21:50

Ingredients:
(per a 4 persones)
1 pollastre de 2 quilos
1 pot de ceps en conserva o ceps deshidratats
4 cebes mitjanes
4 tomàquets mitjans
1 cabeça d’alls
1 gra d’all
1 copa de vi ranci
oli, sal i pebre

Elaboració:
Si els ceps són deshidratats, els deixem en remull amb aigua tèbia, mentre preparem el pollastre.

En una cassola, posem l’oli i la cabeça d’alls sencera.

Tallem el pollastre a octaus i el salpebrem. El posem a la cassola i l’anem rostint a foc viu, fins que sigui daurat. Després, abaixem el foc i li afegim les cebes senceres, els tomàquets sencers i la copa de vi ranci. Deixem que vagi fent xup-xup al voltant d’una hora.

Escorrem els ceps i els posem en una parella amb un gra d’all, sal i pebre.

Quan el pollastre sigui gairebé cuit, hi afegim els ceps, que ja haurem passat per la paella.

Deixem cinc minuts més que es faci el rostit i ja tindrem el plat a punt de servir. També es pot fer d’un dia per a l’altre.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor