19.05.2018 - 22:00
|
Actualització: 19.05.2018 - 22:03
Ingredients:
(per a 4 persones)
—400 g de mató
—75 g de sucre
—2 ous
—80 g de Maizena
—1/4 l de llet
—30 g de mantega
—encenalls de xocolata
—4 maduixes
Elaboració:
Batem els ous amb el sucre fins que blanquegi. Hi afegim la llet i la mantega pomada, després la Maizena i finalment el mató. Ho batem ben batut, mirant que el mató quedi ben desfet.
Agafem motlles petits, untats amb mantega (podem posar una mica de paper de forn al fons de cada motlle i així serà fàcil desemmotllar-los).
Omplim els motlles amb la pasta i els posem al forn, a 180°, uns quaranta-cinc minuts. Quan l’escuradents surti net ja seran cuits.
Deixem refredar els pastissets a la nevera (els podem deixar d’un dia per l’altre). Un cop freds, els desemmotllem i els posem en plats individuals.
Per sobre de cada pastisset hi tirem els encenalls de xocolata i el coronem amb una maduixa.