Recepta: Pastissets de mató amb xocolata

  • Unes postres nutritives i sorprenents

VilaWeb
Neus Cuscó
19.05.2018 - 22:00
Actualització: 19.05.2018 - 22:03

Ingredients:
(per a 4 persones)
—400 g de mató
—75 g de sucre
—2 ous
—80 g de Maizena
—1/4 l de llet
—30 g de mantega
—encenalls de xocolata
—4 maduixes

Elaboració:
Batem els ous amb el sucre fins que blanquegi. Hi afegim la llet i la mantega pomada, després la Maizena i finalment el mató. Ho batem ben batut, mirant que el mató quedi ben desfet.

Agafem motlles petits, untats amb mantega (podem posar una mica de paper de forn al fons de cada motlle i així serà fàcil desemmotllar-los).

Omplim els motlles amb la pasta i els posem al forn, a 180°, uns quaranta-cinc minuts. Quan l’escuradents surti net ja seran cuits.

Deixem refredar els pastissets a la nevera (els podem deixar d’un dia per l’altre). Un cop freds, els desemmotllem i els posem en plats individuals.

Per sobre de cada pastisset hi tirem els encenalls de xocolata i el coronem amb una maduixa.

 

Així queda el pastisset de mató, guarnit amb xocolata i coronat amb la maduixa.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor