15.04.2018 - 22:00
|
Actualització: 15.04.2018 - 22:07
Ingredients:
—4 ous
—1 llauna llet de coco
—250 l llet sencera
—100 g de sucre
—1 cullerada sopera de maizena
—125 g de coco ratllat
—25 g de coco ratllat per a decorar
—1 copeta de rom
—fruita variada (pinya, maduixots, kiwi)
Per al caramel·litzat:
—50 g de sucre
—1 cullerada d’aigua
—un raig de llimona
Elaboració:
En un pot posem el sucre, l’aigua i el raig de llimona i ho deixem coure fins que agafi un color daurat. Caramel·litzem el fons del motlle.
Batem els ous amb el sucre fins que blanquegi. Tot seguit, anem afegint els altres ingredients: llet de coco, llet sencera, maizena i coco ratllat. Quan estigui tot ben batut ho afegim al motlle.
Tindrem preparat un recipient amb aigua calenta per posar el motlle al forn al bany maria, a 180°, uns 35 minuts. Punxem amb una agulla i quan surti neta ja estarà al punt.
Deixarem reposar el pastís. Quan sigui fred el podem desemmotllar. Per sobre tirem unes gotes de rom (opcional). Decorem el pastís amb el coco ratllat que ens queda i trossos de pinya, maduixots i kiwi.