Recepta: pastís tropical amb llet de coco

  • Unes postres sorprenents i saboroses del receptari de Neus Cuscó

VilaWeb
Neus Cuscó
15.04.2018 - 22:00
Actualització: 15.04.2018 - 22:07

Ingredients:
—4 ous
—1 llauna llet de coco
—250 l llet sencera
—100 g de sucre
—1 cullerada sopera de maizena
—125 g de coco ratllat
—25 g de coco ratllat per a decorar
—1 copeta de rom
—fruita variada (pinya, maduixots, kiwi)

Per al caramel·litzat:
—50 g de sucre
—1 cullerada d’aigua
—un raig de llimona

Elaboració:
En un pot posem el sucre, l’aigua i el raig de llimona i ho deixem coure fins que agafi un color daurat. Caramel·litzem el fons del motlle.

Batem els ous amb el sucre fins que blanquegi. Tot seguit, anem afegint els altres ingredients: llet de coco, llet sencera, maizena i coco ratllat. Quan estigui tot ben batut ho afegim al motlle.

Tindrem preparat un recipient amb aigua calenta per posar el motlle al forn al bany maria, a 180°, uns 35 minuts. Punxem amb una agulla i quan surti neta ja estarà al punt.

Deixarem reposar el pastís. Quan sigui fred el podem desemmotllar. Per sobre tirem unes gotes de rom (opcional). Decorem el pastís amb el coco ratllat que ens queda i trossos de pinya, maduixots i kiwi.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor