Recepta: pastís de formatge amb llimona i fruita

  • Els pastissos de la Cuina de la Neus, fins i deliciosos

VilaWeb
Neus Cuscó
02.02.2019 - 21:50

Ingredients:
1 terrina de 200 g de mató
1 terrina de 250 g de Philadelphia
200 g de sucre
4 iogurts grecs de llimona
4 ous
80 g Maizena
1 culleradeta de llevat Royal
1 llimona ratllada i el seu suc
una mica de mantega i una cullerada de sucre per a untar el motlle
fruita fresca variada
2 cullerades soperes de gelatina de poma

Elaboració:
En un bol, batem els ous amb el sucre fins que blanquegi. Hi afegim el mató, el formatge Philadelphia, els iogurts, la ratlladura de llimona i el seu suc, la Maizena, el llevat Royal i ho batem tot ben batut.

En un motlle de 24 cm, untat amb mantega i sucre, posem la pasta i l’enfornem a 180º, amb el forn ja calent. Deixem que cogui de 40 a 45 minuts. Quan l’escuradents surti net, ja és cuit. El deixem refredar. Podem fer aquest pastís d’un dia per l’altre.

Un cop fred, tallem la fruita i anem guarnint el pastís. Desfem la gelatina al microones amb dues cullerades d’aigua. Pintem la fruita amb un pinzell amb la gelatina de poma. Un cop pintat, deixem el pastís a la nevera fins al moment de servir.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor