11.05.2019 - 21:50
Ingredients:
(per a 4 persones)
24 múrgoles (ara n’és el temps, però també poden ser seques)
50 g de foie-gras
100 g de salsitxes
2 escalunyes
2 cullerades de crema de llet
1 copeta de conyac
2 cullerades d’oli
50 g mantega
Elaboració:
Hidratem les múrgoles, si són seques, amb aigua tèbia una mitja hora.
Les bullim amb aigua amb sal durant cinc minuts. Les escorrem i els tallem les cames, que guardem. Així mateix, desem a banda l’aigua de bullir-les.
En una paella amb oli daurem les escalunyes tallades ben petites. Després hi afegim les cames de les múrgoles, les salsitxes esparracades i el foie-gras. Quan ho tinguem tot sofregit, ho passem per la batedora perquè quedi ben fi. Reservem el farciment.
Per a la salsa: posem oli a la paella amb la mantega. Afegim una mica de l’aigua de bullir les múrgoles i la crema de llet. Ho deixem reduir i salpebrem. Ho passem per la batedora.
Amb una mànega pastissera farcim les múrgoles amb la pasta que tenim reservada.
Col·loquem sis múrgoles a cada plat. Abans de servir, aboquem per sobre les múrgoles la salsa ben calenta.