16.02.2019 - 22:00
Ingredients:
2 llaunes de tonyina amb oli
125 g de barretes de surimi
2 llesques de pa de motlle sense crosta
200 g de crema de llet
3 ous
2 talls de pebrots del piquillo
sal i pebre negre
Per a guarnir la mousse:
2 cullerades grosses de maonesa
1 tall de pebrot del piquillo
1 ou dur
2 filets d’anxova
Elaboració:
En un bol, posem la tonyina, el surimi i els ous. Hi afegim la crema de llet, una molla de pa, sal, pebre i dos talls de pebrot del piquillo. Ho passem tot pel túrmix.
En un motlle de fer plum cake posem paper de forn al fons, l’untem amb una mica de mantega o oli, hi aboquem la crema i enfornem al bany maria, a 180º, durant trenta minuts. Punxem per assegurar-nos que és cuit. El deixem refredar i el desemmotllem. El podem posar unes hores a la nevera, però en aquest cas el deixarem dins el motlle.
Per guarnir-lo, barregem la maonesa amb el pebrot del piquillo i ho passem tot pel túrmix perquè quedi ben fi. Posem aquesta salsa per sobre de la mousse i la decorem amb les anxoves, l’ou dur i un tall de pebrot. Serviu la mousse acompanyada d’unes torradetes.