Recepta: Minestra de verdures de tardor

  • Després d'haver-nos menjats els panellets, una proposta sana i gustosa

VilaWeb
Neus Cuscó
02.11.2019 - 21:50

Ingredients:
1 coliflor lila
2 pastanagues
500 g carabassa a trossos
250 g cols de Brussel·les
2 cebes
4 alls
una mica de pernil salat a trossets o cansalada viada
2 ous durs
1 gotet de vi blanc
1 cullerada de farina
sal, oli, pebre negre
mig litre de brou de verdures

Elaboració:
Bullim la coliflor a ramets, juntament amb les pastanagues fetes a rodanxes, amb aigua i sal.

En un altre cassó, bullim les cols de Brussel·les i la carabassa a trossos.

Mentrestant, en una cassola posem oli i sofregim els alls a trossets, la ceba picada i els trossets de pernil o cansalada. Hi afegim un gotet de vi blanc. Quan el vi s’ha evaporat, hi incorporem una cullerada de farina i la rossegem. Hi afegim el brou. Ha de coure dos o tres minuts i aleshores hi incorporem les verdures. Tot plegat ha de bullir cinc minuts més.

Haurem bullit els ous i els afegirem per damunt la verdura, tallats a quarts, per guarnir el plat.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor