02.11.2019 - 21:50
Ingredients:
1 coliflor lila
2 pastanagues
500 g carabassa a trossos
250 g cols de Brussel·les
2 cebes
4 alls
una mica de pernil salat a trossets o cansalada viada
2 ous durs
1 gotet de vi blanc
1 cullerada de farina
sal, oli, pebre negre
mig litre de brou de verdures
Elaboració:
Bullim la coliflor a ramets, juntament amb les pastanagues fetes a rodanxes, amb aigua i sal.
En un altre cassó, bullim les cols de Brussel·les i la carabassa a trossos.
Mentrestant, en una cassola posem oli i sofregim els alls a trossets, la ceba picada i els trossets de pernil o cansalada. Hi afegim un gotet de vi blanc. Quan el vi s’ha evaporat, hi incorporem una cullerada de farina i la rossegem. Hi afegim el brou. Ha de coure dos o tres minuts i aleshores hi incorporem les verdures. Tot plegat ha de bullir cinc minuts més.
Haurem bullit els ous i els afegirem per damunt la verdura, tallats a quarts, per guarnir el plat.