28.04.2018 - 22:00
Ingredients:
—1 paquet de plaques de lasanya
—2 pebrots verds
—1 pebrot vermell gros
—2 pastanagues petites
—1 ceba grossa
—1 carabassó
—1 albergínia
—1 porro
—Salsa de tomàquet
—250 g de xampinyons
—50 g de formatge parmesà
—oli, sal, pebre negre
—all i julivert
Elaboració:
Tallem la verdura ben petita. Posem oli en una paella fonda. Hi posem la ceba, els pebrots verds, el vermell i les pastanagues. Ho salem, ho tapem i ho deixem coure. Quan la ceba ja transparenti, hi afegim mig porro, l’albergínia i el carabassó. I que cogui una mitja hora.
Quan tenim la verdura cuita, en una plata d’anar al forn, fem un llit de salsa de tomàquet i a sobre posem una placa de lasanya. Hi col·loquem una mica de verdura. A sobre, una altra placa de lasanya i una altra vegada la verdura. En fem quatre pisos. Acabem amb una placa de lasanya.
Col·loquem salsa de tomàquet per sobre, una mica de formatge parmesà i una mica de porro talladet per a adornar. Ho gratinem a 200°.
Mentrestant, fregim els xampinyons, amb oli, sal, pebre i, al final de la cocció, all i julivert. Els xampinyons acompanyen el plat.