15.12.2018 - 22:00
Ingredients:
250 g farina de força
125 g de sucre de glassa
125 g mantega pomada
150 g ametlla mòlta
1 ou
1 culleradeta de llevat Royal
3 cullerades de tarongina
1 culleradeta de canyella en pols
Elaboració:
En un bol, posem la mantega amb el sucre de glassa i les barregem, juntament amb l’ou. Hi anem afegint l’ametlla mòlta, el llevat, les cullerades de tarongina (o ratlladura de llimona o de taronja) i la canyella en pols. Un cop tot ben barrejat, hi anem afegint a poc a poc la farina. Ha de quedar una pasta homogènia. La traiem del bol i l’acabem de pastar al marbre, amb una mica més de farina. Després, l’emboliquem amb paper film i la deixem tres quarts d’hora a la nevera. La traiem de la nevera i l’estirem amb un corró. Tallem la pasta amb els motlles que vulguem.
A la safata del forn posem un paper de forn i, a sobre, les galetes. Les courem a 200°, entre vuit i deu minuts. Quan es comencin a enrossir, ja les podrem treure. Un cop fredes, ja es poden menjar.