Recepta: ‘Cebiche’ de corbina

  • Aquest plat que ens ofereix 'La cuina de la Neus' també es pot fer amb rap o amb lluç

VilaWeb

Neus Cuscó

06.07.2019 - 21:50

Ingredients:
(per a 4 persones)
600 g de corbina a filets
4 llimes
una mica de coriandre
1 bitxo petit
1 ceba morada
sal, pebre, oli d’oliva
un tros de iuca i
una mica d’enciam per a decorar

Elaboració:

Tallem la corbina a daus, neta d’espines i espellada, i la posem en un bol. La salem. Hi afegim el suc de les llimes (les espremem amb les mans), un bitxo petit esmicolat (sobretot sense llavors) i la ceba tallada ben prima a rodanxes. Ho deixem maridar mitja hora o tres quarts, a la nevera, bo i tapat. El peix ha de canviar de color.

Servim el cebiche en bols individuals: en posem una mica del macerat, hi afegim coriandre tallat petit, un raig d’oli, ho corregim de sal i decorem el plat amb unes llesques de iuca fregida i unes fulles d’enciam.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor