Recepta: Botifarra de perol amb ceba i pebrot escalivat

  • Per a un berenar o un sopar informal

VilaWeb

Neus Cuscó

18.01.2020 - 21:50

Ingredients:
(per a quatre persones)
8 llesques de pa de pagès
2 pebrots vermells
8 cebes tendres llargues
1 botifarra de perol
4 tomàquets de sucar
sal i oli

Elaboració:
Posem els pebrots i la ceba tendra a escalivar, amb un raig d’oli i una mica de sal. Un cop escalivats, els traiem la pell, el tronc, les llavors i els reservem.

Posem a torrar les llesques de pa. Les suquem amb tomàquet i les amanim amb oli i sal.

Muntem el plat: posem l’escalivada de pebrot i ceba damunt les torrades i a dalt de tot col·loquem la botifarra de perol a talls petits. Rectificarem de sal i oli i ja ho podrem servir.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor