Recepta: Bavaresa de mandarina

  • Unes postres amb una de les fruites d'hivern estrella

VilaWeb

Neus Cuscó

28.12.2019 - 21:30

Ingredients:
2 kg de mandarines
3 ous
la pell d’una mandarina
2 iogurts grecs
6 fulles de gelatina
1 culleradeta de Maizena
200 g de sucre

Elaboració:
Posem amb aigua freda les fulles de gelatina i les deixem una estona en remull.

Batem els rovells d’ou amb el sucre i hi afegim la Maizena, que haurem dissolt amb una mica de suc de mandarina.

Fem un got gran de suc de mandarina. El posem al foc. Quan arrenca el bull, hi afegim les fulles de gelatina escorregudes. A continuació, hi posem els rovells d’ou amb el sucre i la Maizena. Tanquem el foc i hi afegim els iogurts. Ho remenem.

Muntem les clares a punt de neu i les hi afegim, amb molt de compte, que no baixin amb la barreja.

Agafem un motlle de silicona, l’untem amb una mica d’oli i mantega, perquè no s’enganxi, i hi posem la barreja de mandarina. Ho deixem reposar a la nevera dotze hores pel cap baix.

A l’hora de servir, amb molt de compte, desemmotllem les postres i les decorem amb grills de mandarina o amb la fruita que es vulgui.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor