Recepta: Amanida de tardor

  • Amb magrana, figues, nous…

VilaWeb

Neus Cuscó

03.11.2018 - 22:00
Actualització: 03.11.2018 - 22:05

Ingredients:
Brots de creixen i ruca
1 magrana
4 figues
50 g de nous pelades
1 corró petit de formatge de cabra
2 cullerades petites de mel
oli d’oliva verge
crema de vinagre de Mòdena
sal, pebre negre
cireretes d’arboç

Elaboració:
Rentem els brots, els escorrem ben escorreguts i els col·loquem a sobre cada plat.

Pelem la magrana, rentem les figues i les tallem en quatre trossos i partim les nous per la meitat.

Per sobre dels brots verds posem la fruita i tres trossos petits de formatge de cabra.

Preparem una vinagreta emulsionant la mel, el vinagre, la sal, l’oli i una mica de pebre negre. I la tirem per sobre l’amanida.

Acabem guarnint el plat amb unes cireretes d’arboç. I ja el podem portar a taula.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor