Recepta: Amanida de favetes amb pernil d’ànec

  • Un plat de temporada fàcil de fer i ben gustós

VilaWeb

Neus Cuscó

07.04.2018 - 22:00

Ingredients:
—1 kg de favetes amb tavella
—200 g de pernil d’ànec
—1 ceba tendra
—12 cirerols (tomàquets cherry)
—fulles de menta
—Enciam, creixen i ruca
—oli, sal i vinagre
—pebre negre
—vinagre de Mòdena

Elaboració:
Desgranem les faves, les bullim amb aigua, sal i unes fulles de menta. Un cop cuites, les remullem amb una mica d’aigua freda. Les deixem refredar.

En una plata o en plats individuals, fem un llit amb l’enciam, el creixen i la ruca. A sobre hi posem les favetes. Després col·loquem la ceba a rodanxes i els cirerols repartits.

Fem una vinagreta amb oli, sal, vinagre i pebre negre. Emulsionem tots els ingredients i tirem la vinagreta per sobre l’amanida.

Al voltant del plat col·loquem els talls de pernil d’ànec.

Acabem el plat amb unes sanefes fetes amb crema de vinagre de Mòdena.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor