07.04.2018 - 22:00
Ingredients:
—1 kg de favetes amb tavella
—200 g de pernil d’ànec
—1 ceba tendra
—12 cirerols (tomàquets cherry)
—fulles de menta
—Enciam, creixen i ruca
—oli, sal i vinagre
—pebre negre
—vinagre de Mòdena
Elaboració:
Desgranem les faves, les bullim amb aigua, sal i unes fulles de menta. Un cop cuites, les remullem amb una mica d’aigua freda. Les deixem refredar.
En una plata o en plats individuals, fem un llit amb l’enciam, el creixen i la ruca. A sobre hi posem les favetes. Després col·loquem la ceba a rodanxes i els cirerols repartits.
Fem una vinagreta amb oli, sal, vinagre i pebre negre. Emulsionem tots els ingredients i tirem la vinagreta per sobre l’amanida.
Al voltant del plat col·loquem els talls de pernil d’ànec.
Acabem el plat amb unes sanefes fetes amb crema de vinagre de Mòdena.