Recepta: Amanida de bacallà amb sèsam i vinagreta de poma

  • Amb la primera calor ja ve de gust aquest plat fresc, que podrem fer tot l’estiu

VilaWeb

Neus Cuscó

02.06.2018 - 22:00

Ingredients:
—400 g de bacallà remullat
—2 tomàquets grossos vermells
—1 ceba tendra grossa
—1 pebrot escalivat
—3 o 4 tomacons per a ratllar
—1 cullerada de sèsam negre
—sal, pebre, oli
—vinagre de poma

Elaboració:
Tallem el bacallà a trossos quadrats i el reservem. Pelem els tomàquets grossos i els tallem a quadrets. Els posem a escórrer. Tallem la ceba fina a juliana. La reservem. El pebrot escalivat, també el fem a trossets.

En una safata, hi posem el tomàquet, la ceba, el pebrot i, pel damunt, els daus de bacallà. Ratllem els tomacons. Hi posem el tomàquet ratllat pel voltant. Tastem de sal i ho rectifiquem si s’escau.

En un bol posem oli, vinagre de poma i pebre. Ho emulsionem i amanim. Acabem el plat escampant un grapat de sèsam negre per sobre.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor