02.06.2018 - 22:00
Ingredients:
—400 g de bacallà remullat
—2 tomàquets grossos vermells
—1 ceba tendra grossa
—1 pebrot escalivat
—3 o 4 tomacons per a ratllar
—1 cullerada de sèsam negre
—sal, pebre, oli
—vinagre de poma
Elaboració:
Tallem el bacallà a trossos quadrats i el reservem. Pelem els tomàquets grossos i els tallem a quadrets. Els posem a escórrer. Tallem la ceba fina a juliana. La reservem. El pebrot escalivat, també el fem a trossets.
En una safata, hi posem el tomàquet, la ceba, el pebrot i, pel damunt, els daus de bacallà. Ratllem els tomacons. Hi posem el tomàquet ratllat pel voltant. Tastem de sal i ho rectifiquem si s’escau.
En un bol posem oli, vinagre de poma i pebre. Ho emulsionem i amanim. Acabem el plat escampant un grapat de sèsam negre per sobre.