20.07.2019 - 21:50
Ingredients:
(per a quatre persones)
500 g d’arròs
sal, aigua, oli
un granet d’all
100 g de pèsols
2 pastanagues
3 ous
2 tomàquets vermells
8 espàrrecs
1 llauna de tonyina gran
per a la maonesa:
1 ou
oli, sal, vinagre
una molla de pa
Elaboració:
Bullim l’arròs durant 16 minuts en una olla amb aigua abundant, sal, un granet d’all i un raig d’oli. Un cop cuit, l’escorrem ajudats d’un colador i el passem per aigua per treure-li el midó. Reservem l’arròs.
Bullim els pèsols i les pastanagues. Amb els dos ous fem una truita a la francesa.
Col·loquem l’arròs en un bol, hi afegim els pèsols, les pastanagues tallades a trossos petits i la truita tallada a trossets. Hi afegim la tonyina i hi barregem la maonesa.
Decorarem el plat amb uns espàrrecs, trossets d’ou dur, i amb la pell del tomàquet hi farem unes flors.