Recepta: Amanida d’arròs

  • La cuina de la Neus ens proposa un primer plat ben estiuenc i fàcil de fer

VilaWeb

Neus Cuscó

20.07.2019 - 21:50

Ingredients:
(per a quatre persones)
500 g d’arròs
sal, aigua, oli
un granet d’all
100 g de pèsols
2 pastanagues
3 ous
2 tomàquets vermells
8 espàrrecs
1 llauna de tonyina gran

per a la maonesa:
1 ou
oli, sal, vinagre
una molla de pa

Elaboració:
Bullim l’arròs durant 16 minuts en una olla amb aigua abundant, sal, un granet d’all i un raig d’oli. Un cop cuit, l’escorrem ajudats d’un colador i el passem per aigua per treure-li el midó. Reservem l’arròs.

Bullim els pèsols i les pastanagues. Amb els dos ous fem una truita a la francesa.

Col·loquem l’arròs en un bol, hi afegim els pèsols, les pastanagues tallades a trossos petits i la truita tallada a trossets. Hi afegim la tonyina i hi barregem la maonesa.

Decorarem el plat amb uns espàrrecs, trossets d’ou dur, i amb la pell del tomàquet hi farem unes flors.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor