Quique Dacosta continua a Alemanya la seua gira europea a quatre mans “cuinant amistat” al costat del xef Sven Elverfeld

  • El cuiner tres estreles Michelin Quique Dacosta continua la seua gira europea 'a 4 mans' baix el lema "Cuinant amistat" i en esta ocasió ha oferit un sopar al costat del també 'triestrellat' Sven Elverfeld en el restaurant Aqua situat en la ciutat alemanya de Wolfsburgo.

VilaWeb
Redacció
25.05.2017 - 18:18

VALÈNCIA, 25 (EUROPA PRESS)

El cuiner tres estreles Michelin Quique Dacosta continua la seua gira europea ‘a 4 mans’ baix el lema “Cuinant amistat” i en esta ocasió ha oferit un sopar al costat del també ‘triestrellat’ Sven Elverfeld en el restaurant Aqua situat en la ciutat alemanya de Wolfsburgo.

El xef espanyol, que fa algunes setmanes va cuinar al costat de Jonnie Boer i Andreas Caminada, va viatjar amb el seu equip fins a Wolfsburgo, on per primera vegada va compartir fogons amb el xef alemany, posant idees en comú i dissenyant un nou menú de huit plats basat en la creativitat i l’exalçament del producte.

“És una oportunitat per a compartir el nostre coneixement i passió per esta professió i sorprendre els convidats amb un menú únic. Tant de bo els assistents gaudisquen l’experiència tant com nosaltres”, hva afirmar el xef espanyol abans del començament del servici.

D’esta manera, Dacosta continua la seua gira europea pels diferents territoris i cultures, aliant-se en els pròxims mesos amb alguns dels xefs més prestigiosos. La seua següent parada és The White Rabbit, a Moscou.

Esta temporada, el seu restaurant situat en Denia, present en els últims anys en la prestigiosa llista World’s 50 Best Restaurants i dos vegades premiat com el Millor Restaurant d’Europa per Opinionated About Dining, oferix DNA La Búsqueda, la seua aposta gastronòmica per a 2017.

Amb esta proposta, el cuiner representa en essència “el rastreig de l’enclavament en el qual se situa, comptant amb la complicitat i la memòria d’aquells que han transmès sabors, formes de cuinar i conservar aliments al llarg de la història”.

D’altra banda, en la seua tasca divulgativa, el xef Doctor Honoris causa en Belles Arts ha publicat ‘De Tapes amb Quique Dacosta’, un treball editorial que reunix 80 receptes en un recorregut per les cuines dels seus quatre locals, amb una representació de vint plats o tapes de cadascun d’ells.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor