Quin gust té la Rambla?

  • El festival gastronòmic Tast a la Rambla duu una cinquantena de restaurants barcelonins al cor de la ciutat

VilaWeb

Redacció

09.06.2017 - 02:00
Actualització: 09.06.2017 - 07:55

Aquest cap de setmana cinquanta restaurants de tot Barcelona es traslladen a la Rambla, concretament a l’altura de la rambla de Santa Mònica. S’hi fa la fira Tast a la Rambla, amb una oferta tan àmplia que inclou gairebé totes les opcions gastronòmiques de la ciutat. Hi participen més de setanta xefs que durant tres dies ofereixen tastets de les seves especialitats més conegudes, en tapes o platets.

L’oferta va des dels plats més tradicionals a menjars exòtics. També hi ha un bon reguitzell de cuiners reconeguts, restaurants innovadors i cuines d’altres cultures. Per organitzar una mica l’oferta, els impulsors la divideixen en quatre categories: cuina tradicional, cuina d’autor, tapes i postres.

Per exemple, s’hi podran tastar els calamarsets amb ceba de Carles Gaig, ‘leche de tigre’ del restaurant que Gastón Acurio té a Barcelona, truita amb pa amb tomàquet i botifarra esparracada de Nandu Jubany, arròs del delta amb algues del retaurant Xerta, ou de Calaf a la Cardinal del Via Véneto, cua de bou de Casa Leopoldo i cruixent d’ànec d’Ada Parellada. I el qui quedi amb gana, també tindrà els dolços d’Oriol Balaguer, Christian Escribà, Espai Sucre, Baixas i Bubó.

Per completar el menú, també hi ha un bon assortiment de begudes que comprèn cava, vi, vermut i cervesa. Mentre duri el festival, uns quants cuiners coneguts faran una quarantena de tallers de cuina en directe a l’Arts Santa Mònica. També hi ha una ciutat convidada, que enguany és Buenos Aires, amb el restaurant Nueve Reinas.

El Tast a la Rambla obre cada migdia i tanca a les deu del vespre, llevat de dissabte, que romandrà obert fins a mitjanit.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor