Plats per set euros al festival gastronòmic Passeig de Gourmets de Barcelona

  • El Passeig de Gourmets de Barcelona, a més, oferirà uns menús degustació per cinquanta euros

VilaWeb

Redacció

27.04.2022 - 21:50
Actualització: 28.04.2022 - 20:39

Onze restaurants del passeig de Gràcia de Barcelona oferiran durant deu dies el Passeig de Gourmets, una ruta per als amants del bon menjar amb les tendències culinàries dels millors xefs. Serà entre els dies 28 d’abril i 9 de maig i no caldrà fer reserva.

Ruta de platets a set euros

El preu de cada un dels plats estrella d’aquests restaurants, acompanyats d’una cervesa Estrella Damm, serà només de set euros. El platet és una mitja ració més abundant que de costum. Es podrà tastar tot això:

—Un platet de gofre, burrata, salmó marinat amb herbes balsàmiques i pesto de nous de macadàmia, al restaurant Belbo Terrenal. Disponible cada dia de la setmana de 13.00 a 23.00.
—Un Baba ganoush d’albergínia amb snack d’anxoves, al restaurant H10 Casa Mimosa. Cada dia de 18.00 a 20.30.
—Un platet dels genuïns tacos de pollastre, al restaurant Hotel Royal Passeig de Gràcia – 83.3 Terrace bar. De dilluns a dijous, de 18.00 a 23.00; divendres, de 12.00 a 23.00; i dissabte i diumenge, de 12.00 a 15.30 i de 18.00 a 23.00.
—Una coca de rosbif amb chimichurri i mostassa d’herbes, al bar de l’Hotel Majestic. Cada dia de 12.00 a 23.00.
—Un platet de verat amb espècies, alga salicòrnia i salsa crítica de mango, al Banker’s Bar de l’Hotel Mandarin Oriental. Cada dia de 17.00 a 19.00.
—Un entrepà de ploma ibèrica de gla marinada en pa torrat, maionesa de iuzú i chili fermentat i piparra fumada, al Hallo de l’Hotel Monument. Cada dia de 12.00 a 22.00.
—Un platet de melós de filet a baixa temperatura amb api, bitxo i ceba envinagrada, al restaurant Solomillo. Cada dia de 13.00 a 23.00.
—Uns espàrrecs amb tomàquets secs i festucs, al restaurant The Bistrot de Santa Eulàlia. De dilluns a dissabte, de 13.30 a 16.00.
—Un platet de cruixent de tàrtar de llobarro amb maionesa de coriandre, al restaurant Sintonia. Cada dia de 12.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.30..
—Una cua de toro, pasta de croissant, patata suflé i envinagrats al Bar Somni de l’hotel The One Barcelona. Cada dia de 17.00 a 23.00.

També ofereixen un menú degustació per cinquanta euros

Alguns restaurants, com l’Alma o l’Almanac, també ofereixen un menú degustació de cinquanta euros. I per quinze euros més es pot assaborir un maridatge exclusiu amb caves, tots elaborats especialment durant els deu dies del festival. Cal fer-ne la reserva al restaurant.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor