09.03.2023 - 21:40
Dotze restaurants del passeig de Gràcia de Barcelona formaran part fins al 19 de març del Passeig de Gourmets, una ruta per als amants del menjar amb opcions gastronòmiques a preus molt reduïts. També s’hi faran activitats i tallers de creació. A continuació us expliquem totes les propostes d’aquest Passeig de Gourmets.
Ruta de platets
A la ruta de platets s’hi podran tastar les dotze propostes dels restaurants d’una manera ràpida i simple, per tan sols deu euros, amb beguda inclosa i sense haver de fer reserva. Podreu tastar tots els platets següents:
- Un fricandó de carn de vedella guisada a baixa temperatura amb salsa de vermut de Reus, a l’Hotel Casa Fuster, cada dia llevat de dijous, de 17.00 a 20.00.
- Unes croquetes negres de calamar amb un toc picant i allioli de julivert, al restaurant Sintonia, cada dia de 13.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00.
- Una cassoleta de mongetes amb col i botifarra negra, al restaurant The Bistrot-Santa Eulàlia, del dilluns dia 13 al dissabte dia 18, de 13.30 a 16.00.
- Uns daus de tonyina vermella amb salsa cítrica demi-glace, cremós de pastanaga i maionesa picant, al restaurant H10 Casa Mimosa, cada dia de 18.00 a 20.30.
- Un caneló d’ensalada russa amb tàrtar de gamba vermella de costa, al restaurant The One Barcelona, cada dia de 17.00 a 00.00.
- Un pastís de xocolata i avellanes “Jean-Marie Hiblot”, al Majestic Hotel & Spa, cada dia de 12.00 a 00.00.
- Tsukemono de seitó, al Claris Hotel & Spa, cada dia de 17.00 a 20.00.
- Royal de fetge gras i albergínia escalivada, al Mandarin Oriental, cada dia de 17.00 a 19.00.
- Ajoblanco amb llagostins i maduixes, al restaurant El Nacional, cada dia de 13.00 a 23.00.
- Cap-i-pota de guisat de melós de porc i vedella amb cigrons, al restaurant Virens-Almanac Barcelona, cada dia de 12.00 a 20.00.
- Un crònut de tajín de xai i caviar cítric, al restaurant Belbo Terrenal, cada dia de 12.00 a 20.00.
- Vaca vella a baixa temperatura, puré de moniato i reducció de carinyena, al Restaurant Solomillo, cada dia de 13.00 a 23.00.
Menús gurmet
Per 55 euros podreu assaborir els plats més originals i deliciosos de deu restaurants, en format de menú gurmet. El preu inclou una cervesa Estrella Damm o una copa de cava o Royal Bliss. S’ha de reservar prèviament. Alguns dels restaurants que ofereixen el menú gurmet són Sintonia, Mr Porter Barcelona, The One Barcelona i Restaurant Solomillo.
Entrepans d’autor
Si teniu poc temps i molta gana, el format ideal són els entrepans del Passeig de Gourmet, que valen entre 9 euros i 19 i no cal fer-ne la reserva. El restaurant The One Barcelona i el Lomobajo són alguns dels sis locals que ofereixen aquests entrepans de gurmet.
Experiències gurmet
Si us interessa fer tallers de cuina o aprendre a fer còctels, ací teniu les experiències gurmet. Són activitats que costen de 18 euros a 40 per persona i cal fer-ne la reserva. A l’Almanac de Barcelona podreu fer un taller de kombutxa, al Claris Hotel & Spa un tast de Sake, al restaurant Sintonia un taller de bistec tàrtar i al The One Barcelona un de cocteleria. Al Majestic Hotel & Spa Barcelona hi haurà un concurs culinari on els equips, formats per dos participants, hauran de seguir la recepta que farà el xef Nandu Jubany.