Una pizzeria de Barcelona esdevé la tercera millor del món

  • La pizzeria Sartoria Panatieri, del barri de Gràcia de Barcelona, la millor d'Europa fora d'Itàlia, ha estat triada com la tercera millor del món

VilaWeb
Redacció
13.09.2023 - 22:14
Actualització: 13.09.2023 - 22:45

La pizzeria Sartoria Panatieri del barri de Gràcia de Barcelona ha estat elegida com a tercera millor del món, segons la classificació 50 Top Pizza World 2023. En el primer lloc hi ha un empat entre dues pizzeries italianes, 10 Diego Vitagliano Pizzeria, de Nàpols, i I Masanielli – Francesco Martucci, de Caserta. I en la segona posició, abans de la pizzeria catalana, hi ha Una Pizza Napoletana, de Nova York.

Sartoria Panatieri, regentada per Rafa Panatieri i Jorge Sastre, té dos locals a Barcelona: un al carrer d’Encarnació, 51, i un altre a Provença, 330, i ja va ser triada com la millor pizzeria d’Europa, en una classificació que no tenia en compte les pizzeries italianes.

Als Països Catalans hi ha més pizzes que són en aquest rànquing. A Barcelona, la Balmesina, dels italians Max Morbi, Alessandro Zangrossi i Mattia Ciserola, que va ser la número deu en la classificació europea, ha esdevingut la cinquantena en la llista mundial. Consulteu ací la llista sencera.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor