07.07.2018 - 22:00
Ingredients:
(per a fer 15 piruletes)
100 g de xocolata negra especial per a postres
100 g de xocolata blanca especial per a postres
100 g de xocolata amb llet especial per a postres
15 pals de fusta
paper vegetal
llaminadures variades
Elaboració:
Posem la xocolata negra al bany maria. Quan estigui desfeta afegim una boleta petita de mantega perquè agafi més brillantor. Posem la xocolata en una mànega pastissera i a sobre d’un paper vegetal fem rodones planes amb la xocolata (o la forma que vulguem). Posem el pal i el tapem amb una mica més de xocolata. Esperem que la xocolata es refredi una miqueta i li tirem per sobre les llaminadures que vulguem.
Fem el mateix procediment amb la xocolata blanca i la xocolata amb llet.
Un cop fetes les piruletes, les deixem a la nevera fins que s’hagin de menjar.
Es poden presentar clavades en un tac d’escuma dins d’una torreta o d’un gerret, etc.