Pel novembre, Andorra a Taula

  • Durant tot aquest mes, Andorra fa unes jornades gastronòmiques que tenen el producte de proximitat com a protagonista

VilaWeb
Redacció
03.11.2017 - 02:00
Actualització: 03.11.2017 - 16:26

Per començar, timbal de trinxat de col, amanida tèbia de bolets o assortit d’embotits i formatges. De segon, hamburguesa gourmet de vedella andorrana, civet de senglar o arròs amb múrgoles. I per postres, mousse de mel aromatitzada amb romaní, formatge fresc amb fruites del bosc o peres farcides de festa major. I tot plegat acompanyat d’una cervesa Inèdit d’Estrella Damm.

Aquestes són algunes de les propostes que es poden degustar en les jornades gastronòmiques Andorra a Taula, que es faran durant tot el mes de novembre. Hi participen vint-i-cinc restaurants d’estils molt diversos de tot el Principat. L’estrella del cicle són els productes de proximitat, per això, en els menús de degustació, que costen entre 25 i 35 euros, hi abunden els productes autòctons del Pirineu típics de la temporada, com ara la carabassa, els bolets i el codonyat.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor