03.11.2017 - 02:00
|
Actualització: 03.11.2017 - 16:26
Per començar, timbal de trinxat de col, amanida tèbia de bolets o assortit d’embotits i formatges. De segon, hamburguesa gourmet de vedella andorrana, civet de senglar o arròs amb múrgoles. I per postres, mousse de mel aromatitzada amb romaní, formatge fresc amb fruites del bosc o peres farcides de festa major. I tot plegat acompanyat d’una cervesa Inèdit d’Estrella Damm.
Aquestes són algunes de les propostes que es poden degustar en les jornades gastronòmiques Andorra a Taula, que es faran durant tot el mes de novembre. Hi participen vint-i-cinc restaurants d’estils molt diversos de tot el Principat. L’estrella del cicle són els productes de proximitat, per això, en els menús de degustació, que costen entre 25 i 35 euros, hi abunden els productes autòctons del Pirineu típics de la temporada, com ara la carabassa, els bolets i el codonyat.