Arxiu
12.07.2016

Dissenyen nous envasos biodegradables per a formatge i pasta amb menor cost i impacte mediambiental

L'Institut Tecnològic del Plàstic Aimplas ha coordinat les investigacions per desenvolupar nous envasos sostenibles que allarguen la vida útil de formatges i pasta fresca en el marc del projecte europeu BIO4MAP. El resultat ha estat una nova generació d'envasos barrera, multicapa i transparents el cost dels quals és fins a un 25% inferior al dels convencionals i l'impacte ambiental dels qual també és inferior, amb una empremta de carboni fins a un 29% menor.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho