Els deu municipis no costaners més cercats pels estrangers que volen comprar al país

  • Rojals és el municipi que encapçala la llista, amb un domini clar de localitats del País Valencià

VilaWeb

Redacció

09.08.2022 - 20:06
Actualització: 09.08.2022 - 20:42

El municipi de Rojals (el Baix Segura), i concretament la urbanització de Ciutat Quesada, on la major part d’habitants és anglesa, és el lloc no costaner del país que registra un volum més gran de cerques d’habitatge en venda de l’estranger, seguit per Busot (l’Alacantí), segons un estudi fet per Idealista.

El portal immobiliari ha explicat que l’interès dels compradors estrangers d’aconseguir un habitatge ha tornat una vegada es va deixant enrere la pandèmia i, a més dels mercats més habituals, molt compradors ara s’interessen per pobles petits de l’interior per establir-hi la primera residència o la segona. Tot i això, es troben relativament a la vora de la costa i destaquen per ser zones en què ja hi ha una bona quantitat d’estrangers.

Després de Rojals i Busot, el tercer municipi no costaner amb un volum més gran de cerques d’habitatge en venda de l’estranger és el Verger (la Marina Alta), seguit de Formentera del Segura (el Baix Segura) i Palma de Gandia (la Safor). La sisena localitat és Montuïri (Mallorca), el primer de la llista que de fora del País Valencià.

El setè és Vilallonga (la Safor) i el següent és Olivella (el Garraf), l’únic poble de la llista que és al Principat. Els dos darrers municipis de la classificació són Algorfa (el Baix Segura) i Sineu (Mallorca).

Hi ha una relació baixa entre el preu dels habitatges i el nombre de cerques. El preu a Ciutat Quesada és de 2.455 euros/m2, mentre que a Busot és de 1.481 €/m2, Palma de Gandia de 641 i a Algorfa s’eleva fins als 2.259 euros/m2.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor